Munkatársak

 

Barabás Margit, a kisegítő személyzet tagja (1970)

1989-ben végzett Nagyváradon, a jelenlegi "Mihai Eminescu" Líceum (egykori premontrei gimnázium) mechanika szakán. Különböző munkahelyeken dolgozott, időközben számítógépkezelői tanfolyamot végzett. 2002. októbere óta dolgozik a Posticumban.

 

Gulyás Mária, a kisegítő személyzet tagja (1981)

1999-ben érettségizett a "Szent László" Római Katolikus Gimnáziumban. Ezt követen a Posticumban kapott munkát. Egyike azoknak, akik munkája nélkül a Posticum nem működhetne.

   

Iachmanovski Mária (Tünü), szakács (1970)

A nagyváradi 3. számú líceum mechanika szakán érettségizett 1988-ban. Ezt követően szabászként dolgozott, majd elvégezte a Bihar Megyei Kereskedelmi Kamara által szervezett szakácstanfolyamot. 2004. óta dolgozik a Posticumban.

 

 


Molnár-Gál Zita
, a kisegítő személyzet tagja (1958)

2001. óta dolgozik a Posticumban. Előtte kirakatrendezőként, illetve titkárnőként vállalt munkát Nagyváradon. 1996-ban, majd 2000 és 2001 között számítógép-kezelői tanfolyamon vesz részt.
1997-től a 94. számú, I. Rákóczi György Cserkészcsapat vezetője. A csapat jelenlegi székhelye - a Posticum szabadidőközpontja - szolgál helyszínéűl a cserkésztevékenységeknek.

 


Orbán Csaba
, rendszergazda (1973)

A Kolozsvári Műszaki Egyetem Automatizálás és Számítógépek Szakán végzett 1996-ban, majd a "Babeş - Bolyai" Tudományegyetem Műszaki Geológia Szakán kapott mérnöki diplomát. Jelenleg a nagyváradi R.A. Apa-Canal alkalmazottja. Hobbija és kedvenc közlekedési eszköze a motorbicikli.

 

 

Popa Lucia, adminisztrátor (1961)

Nagyváradon végzett az "Emanuil Gojdu" Líceumban, majd sikeresen felvételizett a temesvári "Traian Vuia" Politechnikai Egyetem Mechanika Fakultására. Egyetemi tanulmányait 1985-ben fejezte be, ezt követően rövid ideig Marosvásárhelyen dolgozik mérnökként. Számos tanfolyam elvégzése után adminisztrátori képesítést szerzett.

 

Vígh József, gondnok (1964)

Szakmája fémforgácsoló - esztergályos, azonban a Posticum építésének kezdetén otthagyta munkahelyét, és azóta minden idejét az épületnek szenteli. Folyamatosan azon dolgozik, hogy a jelentéktelennek tűnő, de a működéshez elengedhetetlen teendők el legyenek végezve.

 

Wagner Andrea, programfelelős (1977)

A kolozsvári Babeş - Bolyai Tudományegyetem Pszichológia és Neveléstudományok Kar Gyógypedagógia Szakán 2001-ben végzett gyógypedagógus. Diplomamunkájának témája: enyhe értelmi fogyatékosok nyelvfejlődése. Jelenleg Nagyváradon dolgozik mint korai fejlesztő és logopédus a Ferences Nővérek által fenntartott "Kis Szent Teréz Ház" óvodában.

 

Zsugán-Gedeon Gyula, programszervező, vezetőtanácsi tag (1977)

A nagyváradi "Szent László" Gimnázium első évfolyamában érettségizett 1995-ben. A kolozsvári Babeş - Bolyai Tudományegyetemen 1999-ben szerzett újságírói képesítést. Következő évben magiszteri fokozatot szerez az egyetem "Zsidó tudományok" Szakán. 2000 és 2003 között az Újságírás Szakon egyetemi gyakornok, jelenleg ugyanitt doktorandusz.

 

önkéntesek |  főoldal