Barabás Margit, membru personal (1970)

A absolvit în anul 1989 în liceul Mihai Eminescu din Oradea. A avut mai multe locuri de muncă, dar între timp a absolvit și un curs de operator calculator. Este angajata noastră din octombrie 2002

Barabás-Vanyovszki Mária, administratorul Asociației Innovabis (1977)

Absolvă în 1995 ca prima generație al gimnaziului Szent Laszlo, Oradea. În anul 2000 termină Facultatea de Filologie Babes-Bolyai, secția maghiară-germană. După absolvirea masteratului este angajat la Asociația Posticum ca recepționer. Din 2003 este administratorul Asociației Innovabis din Budapesta.

Bóta Tekla, secretar (1980)

În 1999 absolvă Colegiul Pedagogic Andrei Saguna din Sibiu, secția germană. Până în ianuarie 2003 lucrează ca educator la Grădinița Evanghelică din Oradea. Este angajata asociației noastre din mai 2003.

Gulyás Mária, membru personal (1981)

Este absolventă ala Colegiului Romano-Catolic Szent László din Oradea, generația 1998-1999. După bacalaureat este angajata asociației noastre.

 

Iachmanovski Mária (Tünü), bucătar (1970)

Este absolventă al Liceului nr. 3 din Oradea, secția de mecanică. După absolvirea unui curs de bucătar este angajata asociației noastre.

 


Molnár-Gál Zita
, membru personal (1958)

Este angajata asociației din anul 2001. În 1996, în 2000 și 2001 a absolvit mai multe cursuri de operare PC. Din 1997 este leaderul Cercetașilor Maghiari nr. 94 din Oradea. Sediul actual al cercetașilor este Centrul de Timp Liber al asociației Posticum.

 


Orbán Csaba
, informatician (1973)

În 1996 absolvă Facultatea de Tehnică și Informatică din Cluj, după care obține diplomă de inginer la facultatea de Geologie Babes-Bolzai, Cluj. În prezent este angajatul R.A. Apa-Canal din Oradea. Și-a ales ca hobby și mijloc de transport motocicleta lui.

 

Pop Annamaria, dirijor (1979)

Absolventă a Facultății de Muzică din cadrul Universității din Oradea, secția Pedagogie muzicală, în anul 2002. În prezent, este profesor de muzică la Școala General㠄Alexandru Roman” și la Liceul Pedagogic
„Iosif Vulcan”. Este membră a corului Filarmonicii din Oradea și dirijor al corului de camer㠄Bartok Bela”.

 

Popa Lucia, administrator (1961)

Este absolventă al Liceului Emanuil Gojdu din Oradea. După terminarea Facultății de Politehnică și Mecanică Traian Vuia din Timișoara, lucrează ca inginer la Tg. Mureș. După absolvirea mai multor cursuri este angajat ca administrator al S.C. Posticum S.R.L.

 


Szabo Maria, dirijor (1952)

Absolventă a Institutului Pedagogic din Timișoara și a Academiei de Muzic㠄Ciprian Porumbescu” din București. În prezent este profesor de muzică de gradul I la Școala Generală nr. 16 din Oradea.

 

Székely Tünde, secretar, coordonatorul membrilor personalului (1972)

În 1996 absolvă la secția de asistent social-profesor de religie al Facultății Partium, Oradea. Din primii ani a luat parte la organizarea proiectelor sociale ale asociației Posticum.

 

 

Vígh József, mecanic (1964)

A luat parte la construirea clădirii Centrului Posticum și de atunci este un membru de bază al asociației noastre.


Wagner Andrea, coordonator de programe (1977)

Absolventă a Universității „Babeș Bolyai”, din Cluj, Facultatea de Pedagogie și Științele Educației, secția Pedagogie Specilaă în anul 2001. Tema lucrării de diplomă: „Dezvoltarea limbajului la persoanele cu ușoare deficiențe mentale”. În prezent, lucrează în Oradea ca educator preșcolar și logoped la Grădinița Surorilor Franciscane „Kis Szent Terez Haz”.

 

Zsugan-Gedeon Gyula, coordonator de programe, membru al Consiliului de Conducere (1977).

Absolvent al Universității „Babeș Bolyai” în anul 1999, la secția Jurnalism. Între anii 2000-2003 este preparator universitar la aceeași universitate.

 

 

t
voluntari |  prima pagina